Maatwerkpartner
voor metalen onderdelen

Contacteer ons

Waar passie voor maatwerk samenkomt met jarenlange expertise en modern machinerie ontstaan mooie verhalen. Hier worden echte samenwerkingen gesmeed. Vaste tandems voor kleine en grote projecten. Op elk moment in bekwame handen.

Van vloerwissers tot veelzijdige toelevering

De familiale wortels van Samoy liggen begin jaren 50. Gerard Samoy en zijn broer Arthur leggen zich toe op het maken van vloerwissers. Op vakantie in Zwitserland worden ze enige tijd later geïnspireerd door een spit. Ze starten een productie van braadspitten op. Wanneer hun machine vrij is, voeren ze ander metaalwerk uit. De eerst stappen richting allround metaalbewerkend bedrijf zijn een feit.
Gerards zoon Dirk neemt over en ondertussen heeft zijn schoonzoon Jelle de leiding sinds 2016. Hij bouwt verder op ruim een halve eeuw ervaring in de metaalbewerking voor allerhande bedrijven en partners. Een stevige basis met nog veel groeipotentieel.

Modern machinepark voor grenzeloze mogelijkheden

Met voortdurende investeringen in techniek en opleiding garanderen we het best mogelijke resultaat voor elk project. We zetten onze mensen en onze machines voor je aan het werk. Of het nu enkele stuks of grote volumes betreft: in overleg gieten we je wensen en noden in een technisch ontwerp. Dat doen we met plezier letterlijk aan de machine, face to face, met de handen aan de knoppen.

Transparant en flexibel

Een vlakke bedrijfsstructuur heeft zo zijn voordelen. Niet enkel kunnen we flexibel inspelen op je noden, we communiceren ook rechtstreeks en open. Vanuit een realistische kijk op de zaken bovendien. We geven een correcte inschatting van de mogelijkheden en plakken er een correcte prijs op. Daag ons vooral uit. We houden van complexe opdrachten.

Onze mensen, onze kracht

Zelfs moderne machines zijn maar machines zonder gemotiveerde mensen. In ons atelier geven vijf gepassioneerde metaalbewerkers je stukken vorm. Ze voeren je project uit van tekening en programmatie tot uitvoering en aflevering. Het resultaat geven ze je met plezier zelf in handen. Zij zijn de kracht van Metaalbewerking Samoy.

Contacteer ons

Enkele staaltjes
van ons werk